Bouwmaterialen Kabergs in Runkelen, Sint-Truiden

Logo

Logo

KWALITEIT TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

bouwmaterialen, tegels

bouwmaterialen, tegels

Kabergs, specialist in bouwmaterialen in Sint-Truiden

Wie bouwt of verbouwt, kan niet zonder een betrouwbare partner voor bouwmaterialen. Kabergs uit Sint-Truiden (Runkelen) steekt zijn hand graag naar u uit. U rekent op ons voor kwaliteitsvolle en duurzame bouwmaterialen. Wij zoeken én vinden altijd uw precieze voorkeuren en wensen. Ook als het dringend is – met dank aan ons uitgebreide assortiment.

 

NIEUW: Mengcentrale

Kabergs heeft een eigen mengcentrale voor stabiliseé en chape. Ook onze cementsilo is een uitzondering in de omgeving van Sint-Truiden. Chappers weten dat zij bij ons onmiddellijk worden geholpen. Een hele silo is namelijk niet zomaar uitgeput. Onze gigantische voorraad vers chapezand is dat nog minder.

 

Altijd veilig geleverd

U wilt natuurlijk dat uw materialen veilig en vlot worden geleverd. Op tijd, volgens de afspraak. Wij maken die garantie hard. Kabergs beschikt namelijk over meerdere vrachtwagens. Allemaal uitgerust met de modernste technologische hoogstandjes, die onze chauffeurs ten volle benutten. Resultaat? Uw materiaal is op tijd en veilig bij u.

 

Altijd bereikbaar

Kabergs is geen gezichtloze firma waar u zelf op zoek moet naar uw bouwmaterialen. Zit u met twijfels? Weet u niet precies welk product of welk merk u moet kiezen? Wij zijn van ’s morgens tot ’s avonds bereikbaar voor raad.

 

Wordt u al rustig van het vooruitzicht op een betrouwbare leverancier in de buurt? Neem dan meteen contact met ons op voor een gratis offerte of vrijblijvend advies.